Einzelnen Beitrag anzeigen
  #3 (Permalink)  
Alt 04.11.2007, 21:02
LaFeBeSi

AW: Ich bräuchte auch eine Übersetzung....bitte

Seni her gecen gün, Saat, dakika saniye özlüyorum. Bildigini biliyorum ama yinede söylemek istedim. Bazen bana karsi olan duygularindan, daha dogrusu beni gercekten sevip sevmediginden süphe duyuyorum. Belki bu süpheler yersiz, ama yinede icimdeler. Bazen tuhaf bir bakisin var, tam olarak cözemedigim.

Seninle ebediyen birlikte olmak istiyorum. Bir kac yil sürecek bir beraberlik degil. Devamli birlikte olabilmemiz icin de bu süpheleri asmak gerekiyor, seninle daha bircok daha kötü seyi asacagiz elbette. Bunlarin üstesinden geldikten sonra ise cok nadir yasanilan ve potensyeli yüksek bir sevgi yasayacagiz.

Bir kac kötü huyum var, biliyorum. Bunlari elbette asacagim, ama bunun icin zamana ihtiyacim var. Umarim benden bu zamani ve üstesinden gelebilmem icin gereken yardimini esirgemezsin.

Bazen kendinin kötü bir insan oldugunu düsünüyorsun gibi geliyor bana, neden? Bunu bilmem gerekiyor ve bunu bana söylersen ve eger bu gercekten öyle ise seni gercekten anlayabilmeme yardimci olur. Bir iliskide dialog en önemli sey. Sana herseyi söyleyebilmek ve senin hakkinda herseyi bilmek istiyorum. Seni dialogdan mahrum birakmak veya kendim mahrum olmak istemiyorum. Cünkü sadece dialog kurmazsak iliskimiz bozulacaktir. Hatta kötü seyleri ve kötü düsünceleri en basta birbirimize söylemeliyiz ki iliskimiz cabuk bitmesin. Bunlarin üstesinden geldikten sonra uzun bir beraberligimiz olabilir.

Senin yaninda kendimi gercekten iyi hissediyorum ve seninleyken hicbirseyin eksikligini hissetmiyorum. Senin yaninda 'tamam' im. Seninle bir birlik olabilme hissi doguyor icimde. Seni seviyorum ve sana hayranim. Esi olmayan bir Karaktere ve mükemmel bir vücuda sahipsin. Sana olan duygularimi dile getirmek icin elimden geleni yaptim bu mektupta, ama bazen bu tür duygulari mektuba sigdirmak kolay degil. Umarim anlamakda zorluk cekmezsin.

Askin.

Hm.. eine sehr wissenschaftliche Betrachtung von Liebe

Bitte fein