Einzelnen Beitrag anzeigen
  #1 (Permalink)  
Alt 20.11.2007, 22:25
Benutzerbild von sweety85
sweety85 sweety85 ist offline
Reingestolpert

Nur Wenn Jemand Zeit Hat !!!danke!!!

hallo

ich hoffe das ist nicht zu vie verlangt nur wenn jemand wirklich zeit und lust hat
danke

mehaba askim

mektubuma nasil baslayacgami bilmiyorum.
aslinda sana anlatmak istedigim cok sey ar biliyorsun ben okadar iy almanca konusamiyorum ve sana anlatmak istedigim bir cok seyi anlatamiyorum.
hani hatirlarmisin hotele ilk geldiginiz günü bir magazada gömüstüm sizi o an icimde bir hareketlenme hissetmistim.
daha sonra hotelde göndügünde seni yanina nasil yaklasacagimi ve seninle nasil konusacagimi düsünüyordum cünkü yeni biryidin benim icin nasil bir tepki verecegini bilmiyordum aslinda haal kiriklgina vgramaktan korkuyordum.
anneni tanitmak en büyük avantajimdi sanirim rahatlikla nasaniza geliyor diledigim gibi oturuyor ve seni tanima imkani buluyordum birde onurla oyun oynaman korkutuyordu beni ya ona bakarsa ya onunla cikarsa dine sorup duruyordum kondime ama disco'da sana teklif etteigim gün ve senin bana olumlu cevap vermen hani kücü bir cocuga seker verirsinde sevinir ya bende öyle olmustum dünyalar benim olmustu.
hala teninin kokusu burnumda hal ao gülusunve beni öpüsün hic aklimdan cikmiyor melegim
seni cok ana cok seviyorum
sen benim herseyimsin

ich weiss das ist viel aber ich würde mich freuen wenn jemand zeit findet
im vorraus schon mal danke