Einzelnen Beitrag anzeigen
  #8 (Permalink)  
Alt 28.11.2007, 08:05
Ahmet TERLi Ahmet TERLi ist offline
TT-Newcomer

AW: hallo ihr lieben =) ich bins mal wieder ich brauch eure Hilfe :)

Hazinem

Gelecek yıl seni iki kez göreceğim için tahmin edemiyeceğin kadar çok seviniyorum. Muhakkakk ki çok güzel olacak. Resimler ve şahane mektubun için sana teşekkür etmek istedim. İnan bu kadar güzel bir mektup almadım şimdiye kadar .

Biliyor musun hazinem, seni özlediğim için bazan kendimi kötü hissediyorum ya, kız arkadaşlarımla seni konuşuyorum, sonra da kendimi iyi hissediyorum ve uykuya dalıyorum. Hazinem, bilmiyorum biz neleri yanlış yaptık ki bu kadar acı çekiyoruz, bildiğim tek şey birbirimizi bulduk ve birbirimizi seviyoruz. Seni tanıdığımdanberi aşkın ne olduğunu biliyorum ve sevilmenin de ne olduğunu…
Murat,
Seni tanıdığım için Tanrıya dua ediyorum, sensiz hakikaten ne yapardım, bilmiyorum.
Hazinem,
Sen benim hakikaten büyük aşkımsın. Seninle hep birlikte olmak ve seninle yaşlanmak istiyorum. Yaşamamın tek sebebi sensin… Sen benim bugüne kadar aradığım ikinci ben’ imsin. Arkadşlarımla mutlu olsam da sensiz mutlu değilim. Hepsi de gayet iyi biliyorki senden ayrı olmam beni üzüyor. Her akşam odamda ağlıyorum.…çünkü seni çok özlüyorum. Ve seninle konuştuğum her günü seviyorum, böylece benden uzakta değilsin. Hani birbirimizi bir sene Kadar görmemiştik de ben o zaman otele Gamze ile gelmiştim, işte o zaman daha evvelki büyük kavgamız sebebiyle çok tereddütlüydüm… Ama sonradan seni görünce o anda hislerim bambaşka idi. O anda çok rahatladım. O anda buk kadar uzun zaman birbirimizi görmediğimiz için korku vardı içimde. Ama sen hemen bana geldin ve sarıldın ve o anda senin yanında olmanın mutluluğunu yaşadım. Seninle geçirdiğim hayatımın en güzel iki haftasıydı. Hiç unutamıyacağım iki hafte !!! Hazinem, inan bana bir zaman gelecek ve biz hiç ayrılmayacağız, bana itimat et. Hep beraber olacağımız zaman ve seni göreceğim için çok seviniyorum. Seni ebediyete Kadar hep seveceğim.

Murat sen benim herşeyimsin, seni hiç bırakmayacağım. Sadece seni istiyorum.

Sevgilerle
Nicole