Einzelnen Beitrag anzeigen
  #1 (Permalink)  
Alt 14.09.2006, 20:58
sandra21 sandra21 ist offline
Reingestolpert

wäre jemand soooo lieb??!

bitte ist mir sehr wichtig.

also:

sandra sana mesaj ve telefon açamıyorum... çok yoğun çalışıyorum inan bana ,,,ve sakın kız arkadaşım olduğunu düşünme senden dört yıl ayrı kaldım ama kimseyi senin yerine koymadım ve senden başkasıylada olmam...telefonumda kontörüm yok henüz maaş yani işyerinden para almadım...bu yüzden sana mesaj yazamıyorum ...ve senden özür dilerim almanca yazmak isterdim ve bunun için bazı konularda anlaşamamak bende problem oluyor...ve ben bunu problem ediyorum inan bana ...sabah 7,30 da işe başlıyorum ve gece 11,30 da işten çıkıyorum sana zaman ayıramıyorum...senin sesini çok özledim... sana fotoğraf ve mektup yazdım...umarım kısa zamanda alırsın ve seni maaş aldığım gün arayacağım...ben sensiz tam dört yıl acılar içinde ve düşünceler içinde seni bekledim ...ama sen beni beklemedin...bir erkek arkadaş buldun ve beni 4 yıl unutdun ve bana beni neden aramadın idris neden mektupyazmadın diye hesap soruyorsun...bunu benim sana sormam gerekmiyormu...sandra...ben sana askerde yazdım ve sen annenle beni ardın bana erkek arkadaşın olduğunu söyledin ben ne yapabilirdim ....ama seni hala unutmadım ve senden başkasını bu kalp sevmeyecek..ölene kadar ....gülüm....byeeeeeeeeeeeee.byeeeeeeeeeeeeeeee

wenn mir das jemand übersetzen kann wäre ich wirklich sehr glücklich.

danke
Anzeigen