Einzelnen Beitrag anzeigen
  #1 (Permalink)  
Alt 14.05.2008, 07:21
Benutzerbild von abacab63
abacab63 abacab63 ist offline
TT-Tastaturschoner

Rotes Gesicht wer hilft mir bitte?

hallo ihr lieben, ich bin wieder einmal überfordert.

ama Canım Benim burada almanca tercüme yapacak kimse yok ki?
sana nasıl tercüme ettirebilirim. Ben ancak internetten sözcükleri
Türkçe-Almanca karşılığı yazabilirim.Çünkü Cümle kuramıyorum.
çok zorlanıyorum.Canım Benim.

Canım benim,Ben 01.05.1975 Arhavi Doğumluyum.Sivas Cumhuriyet Ünv.İktisat Fak. Kamu Yön.
mezunuyum. Muhasebeciyim. 1992 senesinde Erkek arkadaşımla tanıştım. onunla evlenmek istedik ama ailem buna
karşı çıktı. Erkek arkadaşımın ailesi onu başka bir kadınla evlendirdi. Bu beni çok üzdü ve evlenmemeye yemin ettim.
Fakat onunla görüşmeye devam ettim. çünkü onu çok seviyordum. taki 01.04.2008 tarihine kadar. Evet sevgiye inanırmısın ? bilmiyorum. yazında şunu anladım. eski karını hala seviyorsun. Aldatılmak çok kötü bunu bende kaldıramam. Ben aileme evlilik konusunda karşı çıktım fakat yenildim. illa biriyle evlenmem gerekiyordu ve bende biriyle Para karşılığında anlaşmalı evlilik yaptım Fakat bunu ailem bilmiyor. gerçekten evliymişiz gibi aile ziyaretlerine gidiyoruz bazen. Ben yalnız kalıyorum. ailem bilmiyor.
tabi anlaşmalı evlilik yaptığım insan bana aşık olduğunu ve birlikte olmak istediğini birkaçkez söyledi ama ben bunu asla ama
asla kabul etmedim. Çünkü ben eski erkek arkadaşımı çok seviyorum. onun için bunlara katlandım ama ona zor geldi.
fazla yazmayayım tercümesi zor olur. Birtanem.
aaaaaaaaaaa Bir şey senin evli olduğunu yeni anladım. ilkinden boşanmış olduğunu anlamıştım ama ikinci kez evlendiğini
yeni anladım.

Geändert von abacab63 (14.05.2008 um 07:38 Uhr).
Anzeigen