Einzelnen Beitrag anzeigen
  #10 (Permalink)  
Alt 12.11.2006, 18:39
Benutzerbild von hexina148
hexina148 hexina148 ist offline
TT-Tastaturschoner

Themenstarter  
Blinzeln sultan, wäre es zu viel, wenn du mir nochmal übersetzen würdest??

guten abend lieber sultan, wäre es zu viel, wenn du mir nochmal übersetzen würdest?? ist eine ganze menge!! wäre dir sehr sehr dankbar dafür!!

1. zaman topragi sik sanki beni bagrina basiyormus gibi o zaman ben sana sarildigimi anlarim sen beni görmessen dahi sevgin askin kalbimde yer altinda olsam dahi iste sana duydugum ask iste bu seni cok seviyorum beni bin kiside ayir bir tarafa bagrim yuka kalbim ask dolu sana kirma yasat intikam alma sev o zaman askimiz degerinin en yücesini bulur seni seviyorum

2. Günaydin güz aylarinin en sonbaharin mevsim aylarinin yapraklarin döküldügünde tanidigim ekim ayinin en güzel kadini o kadar güzelsinki yüzüne baktigimda hayatin darbesini yemis acilari bagrina basmis yüzündeki cizgiler acilerin ne kadar yol aldigini ne izdirap cektigini anlatiyor sen okadar güselsinki annelerin dostluklarin yoldasligin en guzel dostu insanlar her zaman cikar pesindedir ya biraz ask yada bir et parcasi pesinde ama aldanma bir boynun egilmesin kafan yere bakmasin bir cicek gibi solduktan sonra ne kadar sulasanda dirilt dirilte bilirsen aldanma ama insanlaradar umut verme cünk

dankeschön sultan schönen abend. gruß hexina148