Einzelnen Beitrag anzeigen
  #10 (Permalink)  
Alt 16.03.2005, 08:18
GoX GoX ist offline
Reingestolpert

die ?bersetzung

hier die ?bersetzung

candan selamlar ufakligima,
sagolasin, ailem grip derdinden hen?z yeni kurtuldu ve calismaya basladilar.
simdi sorularina gelelim:
beni en cok mutlu eden? epeyce olay var aslinda. ?ncelikle arkadaslarim. hepsinin kendilerine g?re garip huylari olmasina ragmen, tabi bu bendede farkli degil, birlikte cok egleniyoruz. zamani gelince ciddide olup dertlesebiliyoruzda. ama neyazikki ?niversite yollarimizi ayirdi, artik eskisi kadar pek sik g?r?semiyoruz.
benim icin, arasira beni kizdirsalarda (su siralarda oldugu gibi), ailemde cok ?nemli. peki sen, sen ailenle gecinebiliyormusun?
arkadaslarimla gecirdigim zevkli gecelerin yaninda yanliz televizyonun karsinda kocaman bir pizza ile gecirdigim gecelerde beni mutlu ediyor.
ve m?zik, m?ziksiz bir g?n? d?s?nemiyorum. sarki s?ylemeye bayiliyorum, nerede, nezaman ve sesim ne kadar k?t? olursa olsun... su siralar severek dinlediklerim norah jones, matchbox 20 ve mustafa sandal tabiki. yeterki parcada biraz gitar sesi olsun. bazende hiphop ve r?n?b dinliyorum, mesela balack eyed peas veya outcast gibi.
tatile cikmayi cok seviyorum, dilegim birg?n 80 g?nde devri alem yapabilmek, 80 g?nden biraz daha uzun s?rersede farketmez tabiki ;)
en b?y?k tutkum, seninde defalarca sahit oldugun gibi, g?lmek, b?t?n g?n g?lebilmek.
bug?nlerde beni mutlu eden baska bir olay daha var. t?rkiye de tanistigim yusuf adinda bir cocukla telefonlasmak. bilmiyorum tanirmisin yusuf u? ;)
evet gelelim hayatimda daha neler yapmak istediklerime. iyi bir soru. ilerleyen yasima ragmen hen?z tam olarak bir hedefimin oldugunu s?yleyemem dogrusu. yaza ?niversitede ?n ihtisas bitiyor, daha sonra iki yil daha politika veya tarih okumak istiyorum. ondan sonra umarim uluslararasi bir basin kurulusunda calisabilecek d?zeyde egitim almis olurum, bild gazetesi olmasinda. uno nun basin b?l?m?nde calisabilmeyi cok isterdim veya gazeteci olrak b?t?n d?nyayi dolasip haber aktarabilmek. ve eninde sonunda evlenip cocuk sahibi olmak. bakalim zaman neleri getirecek... peki sen? senin 10 yil sonrasi hedeflerin?
benim en cok sevdigim giysim? garip bir soru... ic camasirlarimimi soruyorsun? seni yaramaz! bunu birg?n kendin kesfetmen gerekiyor ;) saka bir yana, en cok sevdigim, her kadinda oldugu gibi, tabiki her cesit ve renkte ayakkabi. genelde kot ve t-shirt takiliyorum.
sana sormak istedigim benim icin ?nemli ve biraz rahatsiz edici birsey daha var, melani... bana ondan bahsettiginde inan icim burkuldu, bogazim d?g?mlendi. melani dedigin o ziyaretci defterindeki kizmi? eger oysa, anlattigina g?re seninle s?rekli haberlesiyormus. yakinda tekrar hotel meryana gidecegini s?yl?yor. anlattigina g?re 20. subat gibi, yani bizde okullarin tatil oldugu d?nemde, tekrar t?rkiye ye, hotel meryana gidiyormus. bu ne demek oluyor??? beni yanlis anlama ama aldatilmayi ve yalani hic sevmem. unutmaki melani ye bende e-mail yollayip durumu ?grenebilirim. merak etme su an b?yle bir niyetim yok. eger bana olayin gercek boyutunu yazarsan sevinirim. inan bana yirmili yaslarin baslarindaki genclerin d?s?ncelerini biliyorum. bizim yaslarimizdaki insanlarin tutkusu degil, aylarca ayri kalip tekrar bulusmak.
l?tfen kusuruma bakma ama sana bunlari acik acik yazmak zorundaydim. eger bu e-mailimden sonra benimle iliskini halen devam ettirmek istiyorsan, cok cok sevinirim. tersi beni cok ?zer, c?nk? bu kisa s?re icinde benim icin ?nemli bir konuma geldin. fakat, aldatilmaktansa ayrilmayi tercih ederim. belkide bunlar sadece benim kuruntularim.

evet askim, seni cok ama cok seviyorum
her zaman aklimdasin
ludmilla