22.12.2006, 11:29
|
|
|
|
die komischen buchstaben machen es mir schwer
bebegim benim ikimizde çok seviyoruz birbirimizi ve ikimizde herzaman beraber olmak istiyoruz,ama ALLAHIN İZNİYLE bunların hepsi olacak...ben çok istiyorum sana çok güzel resimler,mailler göndermeyi ama türkiyede çogu yasak veya ulaşılamıyor,yani biliyosun bende çok iyi anlamıyorum bilgisayardan,çünkü benim ilgimi çekmiyor,sadece senin için geliyorum nete anlıyosundur umarım beni.Hayatımın geri kalanı seninle ve çocuklarımızla geçsin istiyorum,bebegim sen aklımdan hiç çıkmıyorsun...Gece gündüz herzaman aklımdasın.Ben seni çok merak ediyorum,çünkü sen yalnız yaşıyorsun.Aşkım bende seni çok kıskanıyorum inan,zaten seven insan kıskanır demi,ben seni gözümden bile kıskanıyorum ve ben hergün çok üzülüyorum ve her hece aglıyorum...Her gece dua edıyorum aşkım bizim için... bebegim çok zor günlerden geçiyoruz ve geçmeyede devam edecigiz taa ki evlenen kadar,ben çok merak ediyorum seni ve ben hiç bu zamana kadar bu kadar çok mutlu olmadım herşey için sana milyon kez teşekkür ederim ve sana açıkça söyleyim belki çok iyi bir insan olmayabilirim yani benimde hatalarım olabilir ama asla seni aldatmam ve sana ihanet etmem,asla seni üzmem de,çünkü seni o kadar çok seviyorum ki ve bu şu demek oluyor sen üzülünce zaten bende üzülecem dolayısıyla seni asla üzmeyecem.zaten sana mululuk yakışır aşkım sen bu dünyada mutlulugu hak edecek insanlar içerisinde ilk sırayı alıyosun benim için,aşkım seni sana nasıl anlatabilirim ki seven insan için yani benim için sen herşeysin yaa..seni,sabaha kadar anlatsam bitiremem.lütfen sende beni hayatında hiç bir zaman bitirme ve biz çok mutlu olalım.AŞKIM SENİ ALLAHA EMANET ediyorum herzaman,seni ALLAHIM KORUSUN çünkü onun korudugu gibi dünyada hiç bir varlık koruyamaz. SENİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM AŞKIM sensiz olamam...(aşkım asla yalan söylemeyelim birbirimize,sonu ne olursa olsun,çünkü biz dogru oldugumuz sürece mutlu olabiliriz)BEN SANA HERZAMAN İNANIYORUM VE HERZAMAN ÇOK GÜVENİYORUM,HATTA KENDİMDEN BİLE ÇOK GÜVENİYORUM SANA,sen meleksin sen dünyasın sen mutluluksun sen olması gereken en güzel ne varsa işte o SENSİN.sen yaşa ki dünya insan görsün aşkım kib hoşçakal
|