Mesajin basindan bir sey alamadim su anda oteller cok ucuz bizim otelin 1 kisi 20 üro. ocakta daha ucuz olur askim hen sen biraz para biriktirmis olursun ocaga kadar senin basbasa tatil yapmayi cok istiyorum askim benim her zaman param vardi ama bu yil annem hastaydi onlara cok para gönderdim. Beni burda cok utandirdin hep parayi sen ödedin beni cok utandirdin. Ben cumartesi otelden ayrilacagim ailemin yanina gececegim ben kötü bir insan degilim seni sev.
Üzülme bu sikintili günlerde gecer. Acele etme sende arastir bende arastiriyorum ucuz bir otele iki kisi yer ayirttirriz. Kardesim marmariste ona telefon actim marmari apart otelde kaliriz. Beni neden yalancilikla sucladin cevap ver. Seneye ben dayali döseli ev kiralarim kizlarla bir ay tatil yaparsiniz ask.
Recht herzlichen Dank im voraus.
Üzülme bu sikintili günlerde gecer. Acele etme sende arastir bende arastiriyorum ucuz bir otele iki kisi yer ayirttirriz. Kardesim marmariste ona telefon actim marmari apart otelde kaliriz. Beni neden yalancilikla sucladin cevap ver. Seneye ben dayali döseli ev kiralarim kizlarla bir ay tatil yaparsiniz ask.
Recht herzlichen Dank im voraus.