Süper Lig: Besiktas vs. Galatasaray

metin_power

Active Member
AW: Süper Lig: Besiktas vs. Galatasaray

Ich glaube an ein 2:1 für BJK, ich glaube ganz fest, ich werde mein trikot morgen auf jedenfall anbeten 8)

S

selvi boylum

Guest

para dilenen bir kulübe, yillarca sampiyonluk hasreti cekmis bir kulübe, teneke kupasini aldiktan sonra, burnu kalkan bir kulübe dünya takimi degil ezik takim denir...
6 attik dokunmadi diyorsun... kadiköye önce bi mac alinda, devamini getiren yine sen ol selvihanim...
biz pendige yeniliriz, size ne? size leverkusen 5 atti, biz dalga gectik mi selvanim?? : ))) ) ) ) )

aber ich glaube, dass morgen gs gewinnen wird... rein nach gefühl.

sen bunlari uefa kupasi kazanmis 4 sefer pespes sampiyonlugu yasamis bir takimami söylüyorsun.
hahahahha tam bir kanarya kusu gibi bos bos ötüyorsun iceriabi,ege ebni anlamadinsa senin dilinlede konusabilirim.

cik cik cik cik .ok.

G

gfb34

Guest

sen bunlari uefa kupasi kazanmis 4 sefer pespes sampiyonlugu yasamis bir takimami söylüyorsun.
hahahahha tam bir kanarya kusu gibi bos bos ötüyorsun iceriabi,ege ebni anlamadinsa senin dilinlede konusabilirim.

cik cik cik cik .ok.

tamam ya, hemen kizma. dost degilmiydik biz sanki? insanlar nasilda cabuk degisebiliyormus meger.... neyse, sen benim eski degil, eskimeyen dostumsun.

aber trotzdem denke ich, dass gs gewinnen wird. aber man kann ja nieeee wissen in fußball... glückwünsche für beide seiten!!

S

selvi boylum

Guest

tamam ya, hemen kizma. dost degilmiydik biz sanki? insanlar nasilda cabuk degisebiliyormus meger.... neyse, sen benim eski degil, eskimeyen dostumsun.

aber trotzdem denke ich, dass gs gewinnen wird. aber man kann ja nieeee wissen in fußball... glückwünsche für beide seiten!!

tabiiki bir dostuz, ama sen dostlarinla hep ayni düsüncedemi olman lazim. Konu spor oldumu ben babamla bile tartisiyorum.
Neyse tekrar geldigine cok sevindim.Hosgeldin.

G

gfb34

Guest

tabiiki bir dostuz, ama sen dostlarinla hep ayni düsüncedemi olman lazim. Konu spor oldumu ben babamla bile tartisiyorum.
Neyse tekrar geldigine cok sevindim.Hosgeldin.
dünyada 3 seyin sesi güzeldir. para sesi, su sesi ve bayan sesi. o yüzden sanalda olsa sesini dinlemekten bikmam. sessizde olsa.
seviye olduktan sonra biz her meseleyi konusuruz, ama öyle bi sorun yok zaten.

bu arada @rakel bende seni unutmadim,.

naja, der bessere soll gewinnen.!!! (standart)

S

selvi boylum

Guest

dünyada 3 seyin sesi güzeldir. para sesi, su sesi ve bayan sesi. o yüzden sanalda olsa sesini dinlemekten bikmam. sessizde olsa.
seviye olduktan sonra biz her meseleyi konusuruz, ama öyle bi sorun yok zaten.

bu arada @rakel bende seni unutmadim,.

naja, der bessere soll gewinnen.!!! (standart)

zaten seninle problemi olan birinin olduguna inanmiyorum.
Benim zaten olamaz.:wink:

Ama yinede en büyük cimbom, söylemesi ayip:wink:

A

Arkanda_ayu_var

Guest

Unsere Jungs von CARSI haben sich fest vorgenommen mal ein DERBY im nüchternen zustand zu erleben um die Stimmen zu schonen und die Mannchaft besser anzuheissen!

Die Devise lautet: CAY statt RAKI!

caybardakta.jpg

Naja ... irgendwie glaub ich nicht daran, das sich auch nur einer daran hält!!! :lol::lol::lol:

A

Arkanda_ayu_var

Guest

kalpleri fetheden renkler
''yasa besiktas''
türkün kalbi senle artar
''yasa besiktas''
mazinde bir tarih yatar
''yasa besiktas''
ne mutlu seni sevene
''yasa besiktas''

haydi kara kartalar göreyim sizi 8)

Sorry Lütfi, das war ein schlechter Scherz, das ist nicht unser Marsch, wäre ja echt schlimm! Wir haben es nicht nötig einen urprünglich SPANISCHEN MARSCH als unseren auszugeben!
Ich bin mir ziemlich sicher das du ganz genau weisst das unser 100. Yil Mars ganz anders geht! :wink: