Schleichende Entwicklung

• Ersteller des Themas Resident Evil
  • Erstellungsdatum
S

Sma02

Guest
AW: Schleichende Entwicklung

Bir insan gecmisinden ibret alip zihnini gelistirme yetenegine sahib degilse, gelecegindede yoksul kalicagi bir kacinilmazdir. Cahillik utanilcak bir sey degil, ancak allah insani cehaletten korusun.

Jeder Mensch der nur ein fünkchen Verstand hat, und etwas weiter als seinen Horizont ( bei einem ist er etwas weiter als bei Anderen ) sieht, würde die Tragweite dessen erkennen was ich sagen wollte. Du wärst weder Engländerin noch wärst du ohne eigene Sprache... Du hättest heute schlichtweg keine eigene Identität. Ich bezweifel allerdings das du das verstehst.

ja ja... hast ja recht... oooo ataman meine identität schulde ich dir nur dir :lol:

varya atatürk hayatta olsa.. sizin gibi sahte kemalistleri ne yapardi cok merak ediyorum :lol:

S

Sma02

Guest

Dieser Müll von Ihm war es mir nicht Wert übersetzt zu werden!!!

Aber wenn Du schon darstellen willst wie Sma tickt, dann reicht doch diese geschmachlose Signatur von Ihm völlig aus!!!

"Atatürk'ün bu ülkeye yaptığı; boğulan genç kızı kurtarıp kıyıda tecavüz etmeye benzer. NFK"

Was Atatürk für dieses Land gemacht hat, ist so ähnlich, wie ein ein Mädchen vor dem Ertinken zu retten um sie am Strand zu vergewaltigen!

Wenn so eine Signatur im Forum geduldet wird, könnt Ihr hier lange auf "normale" Deutsch-Türken warten ....

Alkohol soll Gehirnzellen töten...lass das sein, sonst hast du bald keine mehr.
Ich bin eine IHR ... :rolleyes:

Der Spruch trifft es wie die Faust auf´s Auge... GENIALLLL!

Nochmal weil es so genial ist:

"Atatürk'ün bu ülkeye yaptığı; boğulan genç kızı kurtarıp kıyıda tecavüz etmeye benzer. NFK

aleynanaz1

Well-Known Member

Sma02,

du hast überhaupt keine Ahnung,wer Mustafa Kemal Paşa war und,was er alles für das Land und das Volk getan hat.
Ich kenne so einige,die ebenso wie du 0,0000 Ahnung haben,aber deine Gehirnwaesche ist nicht zu übertreffen.

Dieser Zitat von Atatürk passt zu dir wie die Faust aufs Auge;

''Bilmemek ayıp değil,ögrenmemek ayıptır.''

Es ist keine Schade,wenn man nichts weisst.
Es ist eine Schande,wenn man sich nicht bildet/lernt.

Und den beschissenen Spruch kannst du dir irgend wohin stecken.

S

Sma02

Guest

Sma02,

du hast überhaupt keine Ahnung,wer Mustafa Kemal Paşa war und,was er alles für das Land und das Volk getan hat.
Ich kenne so einige,die ebenso wie du 0,0000 Ahnung haben,aber deine Gehirnwaesche ist nicht zu übertreffen.

Dieser Zitat von Atatürk passt zu dir wie die Faust aufs Auge;

Bilmemek ayıp değil,ögrenmemek ayıptır.

Es ist keine Schade,wenn man nichts weisst.
Es ist eine Schande,wenn man sich nicht bildet/lernt.

Ben Atatürkcü degilim, olmadim, olmam ve olmicam.
Sen seversin... bu beni baglamaz.
Ben sevmem.. buda seni baglamaz.

Ama herseyi atatürke borclu oldugumuzu savunanlardansan istersen bana hic yazma.
Pis gicigim var cünkü öylelerine.

aleynanaz1

Well-Known Member

Ben Atatürkcü degilim, olmadim, olmam ve olmicam.
Sen seversin... bu beni baglamaz.
Ben sevmem.. buda seni baglamaz.

Ama herseyi atatürke borclu oldugumuzu savunanlardansan istersen bana hic yazma.
Pis gicigim var cünkü öylelerine.

Eğer hakaret edeceksen buda beni bağlar ve orada DURACAKSIN.
Nobody is perfect,ancak onun ,silah arkadaşlarının ve bu vatan uğruna,senin benim için,başkalarının çizmeleri altında değil kendi topraklarımızda özgürce yaşayalım diye canlarını veren binlerce insanlara,hepsinin yeri cennet olsun hakaret edemazsin,edersen yazdığım gibi ne kadar cahil olduğunu ve tarih konusunda hiç ama hiç kendini yetiştiremediğini herkese ilan etmiş olursun.

Seversin,sevmezsin ayrı,ama bir tarih yazmış arkasından düşmalarının bile şapka çıkarttığı bir devlet adamına,kahraman bir askere o boktan iftira ile
hakaret edemezsin,edersen sana en büyük hakareti etmeyi Atamıza bir borç bilirim,buradan yok olsam bile.

S

Sma02

Guest

Eğer hakaret edeceksen buda beni bağlar ve orada DURACAKSIN.
Nobody is perfect,ancak onun ,silah arkadaşlarının ve bu vatan uğruna,senin benim için,başkalarının çizmeleri altında değil kendi topraklarımızda özgürce yaşayalım diye canlarını veren binlerce insanlara,hepsinin yeri cennet olsun hakaret edemazsin,edersen yazdığım gibi ne kadar cahil olduğunu ve tarih konusunda hiç ama hiç kendini yetiştiremediğini herkese ilan etmiş olursun.

Seversin,sevmezsin ayrı,ama bir tarih yazmış arkasından düşmalarının bile şapka çıkarttığı bir devlet adamına,kahraman bir askere o boktan iftira ile
hakaret edemezsin,edersen sana en büyük hakareti etmeyi Atamıza bir borç bilirim,buradan yok olsam bile.

O sözün inceligini kavradigin gün bu söylediklerin degersiz kalacak.
Ve elbet birgün anlayacaksin. En gec ötelerde.

Benim Mason usagina tesekkür borcum yok! Hicbirzamanda olmayacak!

Türkiyeye en büyük darbeyi Atatürk vurdu ve onun ardindan gelenler!
Osmanli tarihimizi silen adam dir o ATAtürk!
600 yillik tarihi silen adam.

Kizi bogulmaktan kurtaran, sonra tecavüz eden sonrada öldüren adam!

aleynanaz1

Well-Known Member

O sözün inceligini kavradigin gün bu söylediklerin degersiz kalacak.
Ve elbet birgün anlayacaksin. En gec ötelerde.

Benim Mason usagina tesekkür borcum yok! Hicbirzamanda olmayacak!

Türkiyeye en büyük darbeyi Atatürk vurdu ve onun ardindan gelenler!
Osmanli tarihimizi silen adam dir o ATAtürk!
600 yillik tarihi silen adam.

Kizi bogulmaktan kurtaran, sonra tecavüz eden sonrada öldüren adam!

İşte,hiç birşey bilmediğin ortada,aynen dediğim gibi.Çok yazık.Lütfen git ve kendini geliştir bu kadar cahillik canını acıtmıyormu? Hayret.
Osmanlı zaten batmıştı ne osmanlısı? Git öğrende gel,ben senin gibi beyni yıkanmış biriyle neyi tartışayım.Git yat kalk o öndere dua et,onun sayesinde
Anneannene,Babaannene teceavüz edemediler,onun sayesinde şu anda ana baban belli. Ben sana daha ne diyeyim.Gerçekten çok ama çok cahil kalmışsın
Yazık.

S

Sma02

Guest

Liebe aleynanaz... eine Empfehlung für dich mit auf den Weg:

Wenn du eine akademische Arbeit schreibst und eine wiki Quelle angibst, kann dich das deinen Abschluss kosten.

Und wenn du mir wirklich mit einer wiki Quelle "bildung" empfiehlst, dann bestätigst du mein Bild über die Kemalisten zu 100%.

Hol dir richtige Bücher und lies über deine wirklichen Vorfahren, dann können wir weiter reden... bis dahin

liebe grüße

Anti-Kemalistim-mutluyum.

aleynanaz1

Well-Known Member

Liebe aleynanaz... eine Empfehlung für dich mit auf den Weg:

Wenn du eine akademische Arbeit schreibst und eine wiki Quelle angibst, kann dich das deinen Abschluss kosten.

Und wenn du mir wirklich mit einer wiki Quelle "bildung" empfiehlst, dann bestätigst du mein Bild über die Kemalisten zu 100%.

Hol dir richtige Bücher und lies über deine wirklichen Vorfahren, dann können wir weiter reden... bis dahin

liebe grüße

Anti-Kemalistim-mutluyum.

Meine Güte,fang doch wenigstens mal mit wiki an,du startest von 0.
Sogar wiki für jemand ,der gar keine Ahnung von der Geschichte hat ist nützlich.:lol::lol:

Keine Angst du wirst nicht zu einer Kemalistin,wenn du History-Bücher über deine Vorfahren liest. Keine Angst.:biggrin::biggrin: