Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

D

Delete

Guest
AW: Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

Zitat von Lalezar2006:
Merhaba Sultansleyman,

evet cok üzücü bir sey, fakat bizim millete de anlayis gösteriyorum, caresizler. Kime güvendi iseler, hepsi kendi cebini düsünmüs bir vasiyette Türkiyeyi yönlendirmek istediler. Simdi ise sadece söz konusu para degil, laiklik Türkiye bildigimiz ülkenin, bu sekilde devam etmesi. Söyle bir etrafa bakiyorum da, size soruyorum..Alternativ olarak, kim bu ülkeyi yönlendirecek? Durumumuz cok vahim.

hepsini denediler ise yaramadi simdi sira baykalami geldi yoksa :)

S

sultansleyman

Guest

Zitat von Lalezar2006:
Merhaba Sultansleyman,

evet cok üzücü bir sey, fakat bizim millete de anlayis gösteriyorum, caresizler. Kime güvendi iseler, hepsi kendi cebini düsünmüs bir vasiyette Türkiyeyi yönlendirmek istediler. Simdi ise sadece söz konusu para degil, laiklik Türkiye bildigimiz ülkenin, bu sekilde devam etmesi. Söyle bir etrafa bakiyorum da, size soruyorum..Alternativ olarak, kim bu ülkeyi yönlendirecek? Durumumuz cok vahim.

Dogru söylüyorsun arkadasim, su an benimde bir alternativ hic aklima gelmiyor,
ancak tek cagre askeriyenin bir idari yönetim kurup, kendi aralarindan birini Cumhurbaskanligina aday göstermek olur. Bir kere oldu neden bir daha olmasin.

Bati Trakyali

New Member

Zitat von Lalezar2006:
Merhaba Sultansleyman,

Kim secilirse o yönlendirsen ama Cumhuriyetin temelerine dokunmasin.
Cumhuriyetin kurulusundan 70-80 sene sonra laikligi elestirmek cok düsündürücü.
Böyle bir iktidarin Türkiyenin basinda yeri yok.

L

Lalezar2006

Guest

Zitat von sultansleyman:
Dogru söylüyorsun arkadasim, su an benimde bir alternativ hic aklima gelmiyor,
ancak tek cagre askeriyenin bir idari yönetim kurup, kendi aralarindan birini Cumhurbaskanligina aday göstermek olur. Bir kere oldu neden bir daha olmasin.

Yasar Büyükanita kesin hayir demem..:smile:

L

Lalezar2006

Guest

Zitat von Bati Trakyali:
Kim secilirse o yönlendirsen ama Cumhuriyetin temelerine dokunmasin.
Cumhuriyetin kurulusundan 70-80 sene sonra laikligi elestirmek cok düsündürücü.
Böyle bir iktidarin Türkiyenin basinda yeri yok.

Evet haklisin, yani belki biraz komik olacak, ama en azindan "digerkiler" laikligi cignemiyorlar.