Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

Bati Trakyali

New Member
AW: Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

Zitat von sultansleyman:
Dogru söylüyorsun arkadasim, su an benimde bir alternativ hic aklima gelmiyor,
ancak tek cagre askeriyenin bir idari yönetim kurup, kendi aralarindan birini Cumhurbaskanligina aday göstermek olur. Bir kere oldu neden bir daha olmasin.

Insallah oraya kadar gelmez,o zaman cok kan dökülür ve Türkiye ekonomisi cok
büyük geri adimlar atar.

L

Lalezar2006

Guest

Zitat von sultansleyman:
insallah olamaz ama bence askeriye eli kolu bagli Erdogani da cumhurbaskani yaptirmaz.

Bence burada cok büyük kumar oynuyorlar, Erdogan i ancak harcamak icin cumhurbaskani yaparlar. Kimler harcamak ister? Bülent Arinc, Abdullah Gül ve Abdüllatif Sener. Tayyip Erdogan cumhurbaskanligina giderse bunlar da partinin basina gelir. Bakiniz burada partinin kendi icinde komplolar olusuyor. Ve buradan yola cikarsak Erdogan i cumhurbaskani yapmak istemeleri ona karsi kurulmus bir komplodur. Ayricada bu meselenin icinde ABD de var diye düsünüyorum.

Bati Trakyali

New Member

Zitat von Lalezar2006:
Bence burada cok büyük kumar oynuyorlar, Erdogan i ancak harcamak icin cumhurbaskani yaparlar. Kimler harcamak ister? Bülent Arinc, Abdullah Gül ve Abdüllatif Sener. Tayyip Erdogan cumhurbaskanligina giderse bunlar da partinin basina gelir. Bakiniz burada partinin kendi icinde komplolar olusuyor. Ve buradan yola cikarsak Erdogan i cumhurbaskani yapmak istemeleri ona karsi kurulmus bir komplodur. Ayricada bu meselenin icinde ABD de var diye düsünüyorum.

Hem AKP Iktidarda ve Erdogan Cumhurbaskani ,vay vay vay...
Bir de Veto Haki Cumhurbaskani olarak.
O zaman yandik.
Son caremiz Asker o zaman.

L

Lalezar2006

Guest

Zitat von Bati Trakyali:
Hem AKP Iktidarda ve Erdogan Cumhurbaskani ,vay vay vay...
Bir de Veto Haki Cumhurbaskani olarak.
O zaman yandik.
Son caremiz Asker o zaman.

Aynen, geldik mi yine Yasar Büyükanita onun Cumhurbaskani olmasi gerek o zaman...ancak sultansleyman in dedigi gibi yapar Zizou

Sonumuz iyi olsun, bekleyelim.!