Arkadaslar umarim bu konuda bana yardimci olursunuz.
Esimin eski kirigi:mrgreen: email yazmis ona, görüsmek istiyormus. bizde evli oldugunu anlasin diye benim email adresimden
So wie das Wort "Ex" schon sagt, Das war mal.
So sollte man dann auch die Bekanntschaft sehen und damit abschliessen.
yazdik
anlar sanmistim ama yine yazmis
Gelöscht
deliricem. uzakta olmasa ona türk usulu bir ziyarette bulunurdum ama neyse. simdi ben cok sinirliyim. aklim durdu, almancam komple sifirlandi. bunu riya etsem cevirirmisiniz??? hatta sizde birseyler eklerseniz sevinirim hertürlü hakaret ve igneliyici sözlere acik bir cevap olabilir:lol:
Esim hic bir sekilde görüsmek istemiyor ve benden bunu belirtmem icin ricada bulundu. eger esimin o sinirle yazmasina izin verseydim, kocanin sevinci kursaginda kalirdi bundan emin ol.
Kocam icin bu dostluk önemli olsaydi sizin yazmanizi beklemezdi, bana sadece sacma bir iliski oldugunu ve onu aldattigini anlatti aldatma demisken bu durumda primitif kelimesini kullanmadan önce bir daha düsünürsün umarim. ha birde 21 yasindayken"damals als ihr noch kinder wart" ona gidip evlenme teklifi etmissin galiba oda red etmis. bildigim bu kadar. Inan beni aranizdaki dostluk hic ilgilendirmiyor, kocami kiskansaydim onun benden önceki sevgilisiyle simdi beraber calismasina izin vermezdim. esimin söylediklerini yazsaydimda kalbin kirilirdi ben mesafeli ve nezaketli kalmak istemistim, bu kadar agressiv ve saldirici hele kisisel olmana gerek yoktu. unsicherheit soruna gelince facebookta benimde profilim var, orda kendini benimle kiyaslayabilirsin, ama pek tavsiye etmem
birdaha yazmamak sarti ile