Was lest ihr ??

kilicaslan

Well-Known Member
AW: Was lest ihr ??

Psikolojik alanda Prof Dr. Tarhan Hocayi öneririm, genelde TV´de cikiyor.

Beslenme alaninda su anda Prof Dr. Karatay Hanimefendi cok yanki bulmakta.
Beslenme alaninda bir cok ezberi bozarken, yine gida sektöründe dönen dolaplarida amerikada uzun süre calismis akademisyen olarakta anlatiyor.

Su an ne okuyorsun diye sorarsaniz, bir cok kitap siparis verdim, ancak okumaya pek vakit bulamasamda " Pasif iyiden Aktif iyiye" kitabina basladim. Tavsiye ederim mutlaka.

B

Bali Bey

Guest

Kendimizi Nasıl Yetiştirelim? - Halit Ertuğrul

Hayatta örnek davranışlarıyla ve yaptığı hizmetlerle gönüllerde iz bırakmış insanın sahip olduğu ayrıcalığı hiçbir şey satın alamaz.Bu insanlara imrenmeyen ve gıpta etmeyen kimse yoktur.Ancak, bu insanların mutlaka bir başarı öyküsü vardır.Toplum içinde yaşayan her insan, başarılı olmak için çırpınır. Ama asıl çaba, başarılı olma isteğinden ziyade, "Nasıl başarılı olunur?" temeli üzerine yoğunlaştırılmalıdır.Devletin bana verdiği eğitim imkanlarını 25 yıla yakın bir süredir kullanmaktayım.İlkokuldan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde görev yapmak kısmet oldu.Bu sorumlulukla, bugüne kadar ki birikimimi; "Kendimizi Nasıl Yetiştirelim?" adıyla kitaplaştırıp sizlere sunmak istedim. Bunu yaparken de, konuları, yalnızca kuru bir "başarı" üzerine kurmadım.Aynı zamanda, ilim-din, kafa-gönül, madde-mana ve dünya-ahiret dengesini de esas aldım.

grünesblau

Well-Known Member

Hatte hier schon jemand "Gebrauchsanweisung für Istanbul" von Kai Strittmatter in der Hand?

Hab mir heute frei genommen und nebenbei die Doku-Reihe auf 3sat geguckt. So bin ich drauf gekommen.