Was lest ihr ??

B

Bali Bey

Guest
Romantik kitap okumaktan pek zevk alamadığıma rağmen enteresan bir hikaye olduğu anlaşılıyor. Şu an bir kaç okunmaya bekleyen kitaplarım var, sanırım bu kitabı okumak istediğim kitaplar listeme ekleyeceğim @Bali Bey :)

Sayin Shiva80,

Boslugun yerini dolduramasa da bu kitapda oldukca iyi...Bilmem bu yazarin kitaplarini hic okudunuz mu, ben bu sene tanistim yazarin kitaplari ile, ancak Ahmed Günbay Yildiz'in en iyi kitabi sanirim '' Bosluk ''
gecenlerde bir yerlerde okudum, Bosluk kitabini okuyan cogu insan; yillar önce okudum, hala unutamadim Bosluk kitabini diye ifade etmisler...
Bu siralar unutamayacaginiz bir kitap okumayi düsünürseniz '' Bosluk '' kitabini genel olarakta Ahmed Günbay yildizin bir cok kitabini tavsiye ederim.
Tabii bu tarz Romanlarin bize göre olup olmadigida önemli...

güzel okumalar dilerim...

Sithnoppe

Moderator
Bis-alle-Schuld-beglichen--Ein-Jan-Tommen-Thriller--9781477824658_xxl.jpg

Shiva80

Well-Known Member
Sayin Shiva80,

Boslugun yerini dolduramasa da bu kitapda oldukca iyi...Bilmem bu yazarin kitaplarini hic okudunuz mu, ben bu sene tanistim yazarin kitaplari ile, ancak Ahmed Günbay Yildiz'in en iyi kitabi sanirim '' Bosluk ''
gecenlerde bir yerlerde okudum, Bosluk kitabini okuyan cogu insan; yillar önce okudum, hala unutamadim Bosluk kitabini diye ifade etmisler...
Bu siralar unutamayacaginiz bir kitap okumayi düsünürseniz '' Bosluk '' kitabini genel olarakta Ahmed Günbay yildizin bir cok kitabini tavsiye ederim.
Tabii bu tarz Romanlarin bize göre olup olmadigida önemli...

güzel okumalar dilerim...

Sayın Bali Bey,

önerileriniz ve bildrimleriniz için teşekkür ederim. Ahmed Günbay Yıldız'dan şimdiye kadar ne duymuştum nede bir kitabını okudum ama sizin sayenizde çok merak ettim. Boşluk kitabını mutlaka okumak istiyorum ama araştırma yaptım ve maalesef şu an Almanya'da bu kitap satılmıyor yoksa hemen internet üzerinden siparişi verecektim. Umarım inşallah bir yerel kitapevinde bulabilirim. Yoksa direk Türkiye'den sipariş etmem gerekecektir :)

Sağolun, sağlıklı kalın ve iyi okumalar.

B

Bali Bey

Guest
Sayın Bali Bey,

önerileriniz ve bildrimleriniz için teşekkür ederim. Ahmed Günbay Yıldız'dan şimdiye kadar ne duymuştum nede bir kitabını okudum ama sizin sayenizde çok merak ettim. Boşluk kitabını mutlaka okumak istiyorum ama araştırma yaptım ve maalesef şu an Almanya'da bu kitap satılmıyor yoksa hemen internet üzerinden siparişi verecektim. Umarım inşallah bir yerel kitapevinde bulabilirim. Yoksa direk Türkiye'den sipariş etmem gerekecektir :)

Sağolun, sağlıklı kalın ve iyi okumalar.

rica ederim, umarim bulursunuz...

tesekkürler, bende aynini diliyorum..size de iyi okumalar

B

Bali Bey

Guest
Pir-i Türkistan - Fatih Duman

İnandığın gibi mi yaşıyorsun, yoksa yaşadığın gibi mi inanıyorsun?
"İnandığın gibi yaşa" diye ömrünü bir kuş kanadına asanlar ve 'var' denen nesi varsa hepsini feda edenler var.
Şükür ki, onlar var. Zira hayat, neyi feda ettiğinle tarif ediliyor.

Pîr, hayatlarını aydınlattığı dervişlerini dört bucağa salıp nice coğrafyaları aydınlatmış bir mânâ erinin, Hoca Ahmed Yesevî'nin romanı...

B

Bali Bey

Guest
İstemenin Esrarı - Dr. Muhammed Bozdağ

İşte bazı okuyucu görüşleri:
• “Defalarca okumak ve okumak istiyorum.”
• “Kitabınızı okurken ne canımda can, ne el ve ayaklarımda derman kaldı.”
• “Bu kitabı okuyunca kalbim manevi bir havayla doldu taştı.”
• “Bu kadar güzel bir anlatım olur ve bir yazarın kitabı bu kadar merak edilir.”

B

Bali Bey

Guest

• “Bu kadar güzel bir anlatım olur ve bir yazarın kitabı bu kadar merak edilir.”

Kalbin Ayağıyla Yürümek - Hekimoğlu İsmail
Müslüman ve Para - Hekimoğlu İsmail

Dr. Muhammed Bozdag ile Hekimoglu ismail'i bir arada okumak harika...
müthis bilgiler, muhtesem gelecek, olaganüstü bakis acisi, her sey muhtesemm...

aleynanaz1

Well-Known Member

Ilginç yorumlar.Bende şimdi çok merak ettim.
Tşk.ler