Aşkım türkisch

S

sarhosbalik

Guest
AW: Aşkım türkisch

gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan
gülüşünü as intihar koğuşlarına
çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir
nasılsa taşra hep hazırdır aşk'a

üzülme, sakın dönme kendine
tesellisi ol cehennemin
cehennemin son meleği ol
gülüşünü as intihar koğuşlarına
nasılsa taşra hep hazırdır aşk'a

Leman Sam

youtube: Bitti diyorsun...

Sommer2000

Gesperrt

Selam Sarhosbalık,

Istikamet Bodrum. Aman iyi Rakiya dayanikliymisin. Bu esimi inan cok sevindirecek. Sana dayanikli bir Rakida buluruz elbet. Turkiyede tonla Raki cesidi var. :mrgreen:

Bu arada Leman Sam'in Neden sarkisini biliyormusun? Super bence dinle hazir efkarliyken.

Sommer2000

Gesperrt

Gegenüber vom Şok geradeaus hoch!
a084.gif

Liebe Elvin,
auch wenn ich angemeldet bin, heiß das nicht unbedingt, dass ich vor dem PC sitze. Ich war grad am Garten gießen, weil zufällig mal wieder das Wasser an war. Ist aber schon wieder aus.
c004.gif

Liebe Ege,
na bis sich Leo fertig gemacht und dich nach der Adresse gefragt haette waeren ja mindestens eine Stunde vergangen und bis dahin haettest du ja deinen Garten zweimal gegossen.
Aber wie ich sehe hast du wiedermal Pech mit dem Wasser. Ach du arme, ich wuenschte ich koennte dir helfen.

S

sarhosbalik

Guest

Selam Sarhosbalık,

Istikamet Bodrum. Aman iyi Rakiya dayanikliymisin. Bu esimi inan cok sevindirecek. Sana dayanikli bir Rakida buluruz elbet. Turkiyede tonla Raki cesidi var. :mrgreen:

Bu arada Leman Sam'in Neden sarkisini biliyormusun? Super bence dinle hazir efkarliyken.

Günaydın Elvin

Demir tavında iken dövülür!

Sabah olmuş, başka bir gün başlamış ve adresi ancak vermişsin. Şu an gitsem gitsem ancak bizim binanın bodrumuna giderim. Ama gene de teşekkür ederim davetin için.

Leman Sam-Neden bulamadım ama o kadının kötü şarkısı
yokki hiç.

Sommer2000

Gesperrt

Günaydın Elvin

Demir tavında iken dövülür!

Sabah olmuş, başka bir gün başlamış ve adresi ancak vermişsin. Şu an gitsem gitsem ancak bizim binanın bodrumuna giderim. Ama gene de teşekkür ederim davetin için.

Leman Sam-Neden bulamadım ama o kadının kötü şarkısı
yokki hiç.

Ya arkadasim, ne yapayim? Raki kokusunu aldiktan sonra bir baktim, Laptopu kapamisim ve elimde Raki bardagi ile oturuyorum. Vallahi suclu Raki hakim bey ben degilim. Aklimi basimdan aldi mubarek.

Sommer2000

Gesperrt

Sarkinin sozleride soole:

Neden anlamaz insan yanindayken sevdigini
Neden soylemez insan sevdigine sevdigini
Yarin cok gec olunca
isyan etmek bosuna
gururun neye yararki yalniz kalmaktan baska
Neden yar neden, bilinmez aci cekmeden
Neden can neden, ....

uyy bu kismi unuttum. Sorry

Leo_69

Well-Known Member

Guten Morgen Elvin!

Das war ja so viel.:oops: Heute hol ich Leyla ab. Was sag ich denn nun zu ihr. Sag mir mal bitte einen lieben Satz den ich bis dahin auswendig lernen kann...
Bei dem sie mir sofort um den Hals fällt...:redface: :mrgreen:

Sommer2000

Gesperrt

Guten Morgen Elvin!

Das war ja so viel.:oops: Heute hol ich Leyla ab. Was sag ich denn nun zu ihr. Sag mir mal bitte einen lieben Satz den ich bis dahin auswendig lernen kann...
Bei dem sie mir sofort um den Hals fällt...:redface: :mrgreen:

Hmm mal gucken lieber Leo
Sie hat doch braune Augen gell??
Sag ihr:

Bademgozlum, seni her gödügümde midemde kelebekler ucusuyor.

Mein Mandelauge, immer wenn ich dich sehe habe ich Schmetterlinge im Bauch.

Ist das gut oder soll ich was anderes finden??