Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

L

Lalezar2006

Guest
AW: Todestag von Mustafa Kemal ATATÜRK

Zitat von Bati Trakyali:
orasi dogru da ama bu gidisle isimiz kötü
erken secimlere gitmese basimiza cumhurbaskani kesilecek

Ona bakarsak Deniz Baykal da Cumhurbaskani olmak istiyordu. Simdi Gül Basbakan olmak istiyor, Erdogan ise Cumhurbaskani. Sezerin kalmasini cok isterim, ama eger ki bizim Millet yine duygusal yaklasiminlan ve mevsimlik kararinlan, önümüzdeki secimlere bakarsa, sonumuz kötüye gidecegine inaniyorum.

Bati Trakyali

New Member

Türkiye,
Cumhuriyeti özgürlükler adina yikmaya calisanlarin,
savunmaya calisanlardan daha özgür ve güclü oldugu garip bir ülkedir.

S

sultansleyman

Guest

Zitat von Lalezar2006:
Ona bakarsak Deniz Baykal da Cumhurbaskani olmak istiyordu. Simdi Gül Basbakan olmak istiyor, Erdogan ise Cumhurbaskani. Sezerin kalmasini cok isterim, ama eger ki bizim Millet yine duygusal yaklasiminlan ve mevsimlik kararinlan, önümüzdeki secimlere bakarsa, sonumuz kötüye gidecegine inaniyorum.

merhabe lalezar,

ne yazikki Sayin Sezer artik Cumhurbaskani olamiyor. Keske kalabilse ne iyi olurdu.
Gercekten bu yüzden bende bazan milletimizi hic ama hic anliyamiyorum.

L

Lalezar2006

Guest

Zitat von sultansleyman:
merhabe lalezar,

ne yazikki Sayin Sezer artik Cumhurbaskani olamiyor. Keske kalabilse ne iyi olurdu.
Gercekten bu yüzden bende bazan milletimizi hic ama hic anliyamiyorum.

Merhaba Sultansleyman,

evet cok üzücü bir sey, fakat bizim millete de anlayis gösteriyorum, caresizler. Kime güvendi iseler, hepsi kendi cebini düsünmüs bir vasiyette Türkiyeyi yönlendirmek istediler. Simdi ise sadece söz konusu para degil, laiklik Türkiye bildigimiz ülkenin, bu sekilde devam etmesi. Söyle bir etrafa bakiyorum da, size soruyorum..Alternativ olarak, kim bu ülkeyi yönlendirecek? Durumumuz cok vahim.